pondělí 17. května 2010

Neděle 16. 5. 2010

Den 70.

Dnes je Fíkovi 28 měsíců. Někdy až žasnu, jak se mu rozvíjí slovní zásoba a už umí pracovat i s gramatikou. Náš mega úspěch je, že přes den je úplně bez plínky, na polední spaní také, jen ještě jistíme noční spaní. Chybí mu všechny pětky zoubky, váží 14,5 kg a měří 91 cm. Umí krásně pozdravit, poprosit, poděkovat. Učíme se barvy. Je to veselé a pohodové zlobidlo.

Neděle od slova nic nedělat, ale já potřebovala vyžehlit hromadu prádla, dokud jsme byli bez dětí a uvařit si pro sebe speciální oběd ;-) Po cestě jsme si vyzvedli Kájinku, pobyt u babičky zvládla skvěle. Pokračovali jsme dál k dědovi, který měl narozeniny. Darovali jsme mu gril a už se těšíme na letní grilování. Nepotěšila mě Kájinka, která hořela. Naštěstí měla babi koupený Nurofen, který brzy zabral a Kájinka se z největší horkosti vyspinkala u maminky na klíně.

Odpoledne jsme si zašli na rodinnou procházku, táta chtěl vyzkoušet s Flerčou létající talíř, ale trénink nevydržel ani tatínek, ani Flerina a vlastně ani talíř, ten Flera rozkousala. Na tento sport má zřejmě vlastní názor :-D

A aby děti byly vyvětrané pořádně, navečer je vzal tatínek ven znovu i se strejdou Šimonem a malým Šímou a maminky si šly zaskákat na Bosu ;-)


2 komentáře: