pondělí 31. května 2010

Středa 26. 5. 2010

Den 80.

Dopoledne jsme měli na pilno. Ráno rychle na nákup, potom odvézt Filípkovi kšiltovku na léto a věnovat mu ji k dnešnímu svátku a hned potom do mateřského centra, tak jako každou středu za kamarádkou Lucinkou. A protože měla Kájinka už třetí den silný průjem, tak jsem Fíka nechala napospas Martině a odvezla jsem Kájinka k doktorovi. Fík byl prý neuvěřitelně hodný, bez maminky zcela obrátil, ale nakonec se na Martinu stejně pověsil jako klíště a bečel po mamince. Kájinka je naštěstí v pořádku, jen jsme museli nasadit ještě přísnější dietu.

Odpoledne nás babička požádala, zda bychom s ní dojeli za prababičkou do rehab. centra, kde stará babi bude 3 týdny pobývat. Jak jinak, babička si chtěla zabalit sama a už druhý den volala S.O.S., kolik toho zapomněla. Fíkovi se tam ale moc líbilo, na chodbě měli vodní želvu, dostal pochvalu od ostatních pacientů, jak krásně umí zdravit.

Po příjezdu jsem chtěla trénovat jízdu na odrážedle, ale Fík se nekompromisně rozhodl hrabat trávu. Kájinka nakonec vytuhla až na posledních metrech :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat