středa 31. března 2010

Úterý 30. 3. 2010

Den 23.

Ráno jsme vstali z postýlek brzy, čekali jsme návštěvu. Přijela Mirka s Adélkou. Adélce je 17. měsíců. V tuhle dobu se narodila k Fíkovi Kájinka. Někdy obdivuju sama sebe :-) Ale nebýt rodiny, tak by to tak snadno rozhodně nešlo.

Vyjímečně spinkaly obě děti současně, takže jsem si dovolila i ten luxus natáhnout se v obýváku a přečíst si pondělní MF Ona Dnes. Hlavní rozhovor byl seženou, která píše knihy nejen o ženské erotice a ženském pornu... Nemáme se hrbit, působit sebevědomě, důležité je se usmívat a nebát se flirtovat, byť s vlastním manželem :-) Zajímavé počtení.

Odpoledne bylo nádherně, takže jsme vyrazili v kombinaci: Kájinka v kočárku, Fík na motorce a Flerina nez vodítka - ano, uznávám, těžce sebevražedná kombinace :-D Ale celkem jsme to zvládli! Fík se zlepšuje, už nezkoumá každý kamínek a nejezdí zásadně do silnice, ale dá se s ním už trochu domluvit.

Doma si Fík vzal batoh s pitím a vyrazili s tatínkem a strejdou Šimonem cvičit. Posilovna působí na naše dítě jako projímadlo. Vždycky se jim tam .......... ;-) A my s Kájinkou šly k babičce, která pro nás upekla žemlovku a povidlový závin. Nakonec jsme skončily u staré babičky, kde se hromadně pokládal koberec do chodby. Ani nevíme, jak to dopadlo, protože jsme kolem 19 odcházely. Určitě bylo veselo, protože naše prababička je Mrs. prudič obecný ;-)

Rekapitualce:

Co mě dnes potěšilo? Objednala jsem se ke kadeřnici.

Co mě dnes netěšilo? Fík zlobil Adélku.


Kájinky první zoubek:

Žádné komentáře:

Okomentovat